Om oss

Holmen Fönster är inte ett företag. Det är ett koncept, eller varumärke om man så vill, under vilket vi arbetar med fönsterlösningar för stora och små byggprojekt.

Fönster är en stor post i ett byggprojekt och det är många faktorer som ska samstämma och många krav som ska tillgodoses. Mindre energiförlust (lågt u-värde), ljusinsläpp (LT-värde), värmegenomstrålning (G-värde), ljudvärde och personsäkerhet för att nämna några. Allt till en så låg kostnad som möjligt.

Vårt skandinaviska klimat med iskalla vintrar och en vindpiskad kuststräcka runt våra länder har vi lärt oss att kvalitet är skillnaden. Vi sticker inte under stol med att vi föredrar träfönster, med eller utan aluminiumbeklädnad utvändigt. Ett aluminiumbeklätt fönster med trä på insidan är optimalt då du får aluminiumets alla fördelar på utsidan och träets varma känsla på insidan. Vi införstådda med att vissa projekt av kostnadsskäl kräver billigare lösningar så därför har vi ett nära samarbete med en ledande tillverkare av högkvalitets PVC-fönster som ett kostnadseffektivt alternativ till trä- och trä/alufönster.

Vi är ett tight team med lång erfarenhet inom byggnation i stor och liten skala samt internationell handel och logistik. Alla faktorer som tillsammans bidrar till att vi ska ge er som kund den optimala fönsterlösningen för just ert projekt och er plånbok.

Kontakta oss för offert och rådgivning